فرمانده سپاه خوزستان، در این آیین با اشاره به شخصیت شهید علی هاشمی فرمانده قرارگاه سری نصرت، اظهار کرد: سرلشکر شهید علی هاشمی آسایش و آرامش را به کشور هدیه کرد. هنرمندان گرامی استان با هنر و استعدادهای خود به تصویر کشیدند که یکی از مولفههای ارزشمند و برجسته کارهای هنری، به تصویر کشیدن زیباییها با هنر است.
سردار حسن شاهوارپور، زبان هنر را ابزاری موثر و کارآمد برای افشای چهره خبیث استکبار جهانی عنوان و تصریح کرد: نشان دادن چهره واقعی رژیم کودککش صهیونیست و چهره مظلوم مردم غزه و لبنان از طریق هنر یکی از راههای موثر در حمایت از این مظلومان و معرفی شهدای جبهه مقاومت و حزبالله به نسلهای جدید است.
فرمانده سپاه خوزستان با بیان اینکه شخصیت والای شهید سید حسن نصرالله نیز باید به زبان هنر به دنیا شناسانده شود، گفت: سید حسن نصرالله نیز ۴۰ سال مقابل پلیدترین رژیم جنایتکار جهان مبارزه کرد و نیاز است چهره و شخصیت این شهید گرانقدر نیز با خلاقیت های هنری برای آیندگان به تصویر کشیده شود.
وی خاطرنشان کرد: سرداران رشید اسلام نظیر سرلشکر شهید علی هاشمی سالها مقابل رژیم بعث ایستادگی کردند و برای دفاع از خاک ایران اسلامی جان خود را فدا کردند و رسالت معرفی آرمان های این شهدای گرانقدر به نسلهای جدید بر عهده ماست.
فرمانده سپاه خوزستان گفت: امروز رژیم صهیونیستی جنایتکار مردم غزه و لبنان را به صورت دسته جمعی با بمبهای چندصد تنی مجازات میکند همانگونه که در دوران دفاع مقدس مردم مظلوم خوزستان و سایر شهرهای کشور به دست رژیم دست نشانده استکبار جهانی به خاک و خون کشیده شدند.
شاهوارپور اظهار کرد: امروز قهرمانان ما شهید علی هاشمی و سردار قاسم سلیمانی و سایر سرداران رشید اسلام هستند که مقابل دشمنان تا پای جان ایستادگی کردند.
وی افزود: این مردان بزرگ در ذهن جوان و نوجوان ما در حال فراموش شدن هستند و این وظیفه ماست که شهدای گرانقدر را از روش های مختلف نظیر هنر به آنها معرفی کنیم.
وی گفت: اکنون علاوه بر تداوم راه نورانی شهدا در عزت بخشیدن به کشور و منطقه و همچنین ایجاد مسیر همدلی و برادری، باید آرمان های شهدا را نیز برای نسل های آینده تبیین کنیم.
شاهوارپور افزود: جا دارد از موسسه فرهنگی و هنری سردار شهید علی هاشمی، اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی، حوزه های هنری، هیات موسس مجمع طراحان انقلاب اسلامی آیه در حاشیه رویداد هنری یوسف هور و هنرمندان گرانقدر خوزستان برای برپایی این نمایشگاه ارزشمند، صمیمانه قدردانی کنیم.
مدیر ادارهکل فرهنگ و ارشاد اسلامی خوزستان نیز در این مراسم، رویداد هنری یوسف هور را به مثابه مانوری برای هنرمندان استان دانست که به مرحله اجرا و عملیات رسید.
مجید منادی، ضمن قدردانی از هنرمندانی که در طول برگزاری این رویداد زمان زیادی برای برنامهریزی و ارزیابی گذاشتند، به انتشار آثار هنرمندان ایران در کشورهای منطقه اشاره و اظهار داشت: پس از شهادت علامه مجاهد سیدحسن نصرالله، در تجمعات یمن، آثار هنرمندان خوزستانی دیده شد که این مسئله نشان دهنده توان بالای فنی و مفهومی هنرمندان خوزستانی است .
مدیر ادارهکل فرهنگ و ارشاد اسلامی خوزستان، با تاکید بر ضرورت ورود نوجوانان به هنر متعهد و اثرگذار اظهار امیدواری کرد تا این هنر ارزشمند در میان نسل جوان و نوجوان نیز اشاعه یابد و منجر به اثرگذاری صحیح و انتقال پیام والای آزادگی باشد.
حسین هاشمی، فرزند شهید علی هاشمی در آغاز این مراسم گفت: از همه کسانی که در سالهای اخیر زحمت کشیدند تا جریانی که امروز شاهد آن هستیم شکل بگیرد، تشکر و قدردانی میکنم.
وی گفت: خدا را شاکرم که امروز شاهد رویداد هنری بسیار خوبی در این یادمان هستیم. آثاری که اینجا به نمایش گذاشته شده حاصل زحمات هنرمندان متعهد است و دست تک تک این عزیزان را میبوسم که بیمنت این آثار را خلق کردند.
مریم دباغ، دبیر این رویداد نیز با بیان اینکه رویداد یوسف هور عرض ارادت هنرمندان خوزستانی به سیدالشهدای خوزستان سرلشکر شهید علی هاشمی است، عنوان کرد: رویداد هنری یوسف هور به مناسبت بزرگداشت شهید علی هاشمی فرمانده قرارگاه سری نصرت به مدت ۳ روز و با حضور ۴۰ هنرمند از جمله سید محمد رضا میری، حامد مغروری، فاطمه طیوب و صدیقه احمدی در قالب های پوستر، نقاشی، گرافیک و تصویرسازی در یادمان شهید علی هاشمی برگزار شد.
وی افزود: آثار برگزیده در حوزه گرافیک و نقاشی در اکرانهای شهری و محل یادمان استفاده خواهد شد و همچنین آثار منتخب در بخش اقلام فرهنگی در برگزاری مراسمات بزرگ این یادمان مورد استفاده قرار خواهد گرفت.
در پایان این آیین برگزیدگان رویداد هنری، معرفی و از آنها تقدیر شد.
بر اساس این گزارش، رتبه اول در بخش پوستر محمد فرشادیان، محمد متقی منش و زهرا سلمان صابری به ترتیب اول تا سوم شدند و اثر علیرضا خدری به عنوان شایسته تقدیر معرفی شد.
در بخش تصویرسازی نیز مهناز صابرپور، سیدرضا احمدی و فرزانه محمدی به ترتیب رتبه های اول تا سوم را از آن خود کردند.
اثر حدیث کاظم پور نیز به عنوان برگزیده در سایر بخش های رویداد معرفی گردید.